Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

5
mei
2022

Ondersteuning in eerste plaats via telefoon

FOD Financiën zet dit jaar opnieuw vooral in op telefonische ondersteuning bij het invullen van de belastingaangifte. Heb jij baat bij zo'n hulp, dan kan je deze overheidsdienst elke werkdag (van 9 tot 17 uur) contacteren op het nummer 02 575 56 66. Zorg dat je je identiteitskaart bij de hand hebt. Een medewerker legt dan een afspraak vast om je aangifte telefonisch te laten invullen. Wie wil, kan daarvoor ook langsgaan in één van de kantoren van FOD Financiën.

Wil je een afspraak op een moment dat jou goed past, wacht dan niet te lang om telefonisch contact op te nemen. Dat kan nog tot en met 29 juni, maar hoe langer je wacht, hoe schaarser de momenten die jou passen zullen worden.

Zitdag enkel voor wie het telefonisch niet lukt

FOD Financiën houdt daarnaast ook een zitdag in De Roende (Hospitaalstraat 31 in Kortemark). Dit is op dinsdag 7 juni: voor de middag van 9 tot 12 uur, na de middag van 13 tot 15 uur. De zitdag is er enkel voor inwoners van onze gemeente die hulp nodig hebben bij het invullen van hun belastingbrief en bij wie dit niet via telefonische ondersteuning kan gebeuren.

Je kunt online een plekje reserveren op de zitdag in Kortemark. Klik daarvoor door op onderstaande groene knop. Wie er niet in slaagt om deze online boeking zelf uit te voeren, kan contact opnemen met Linsey De Poorter van het Sociaal Huis op 051 57 55 73, zodat zij de afspraak voor hem of haar kan inboeken.

Reservatie zitdag belastingaangifte


Contact informatie