Speelpleinwerking

Op deze pagina is zowel informatie terug te vinden voor (toekomstige) animatoren van de gemeentelijke speelpleinwerking, als voor ouders die hun kind(eren) graag naar de speelpleinwerking willen sturen. Niet alle invulformulieren zijn het hele jaar door relevant, omdat er bijvoorbeeld een concrete inschrijvingsperiode aan gekoppeld is. Daarom kan het zijn dat je bepaalde formulieren soms niet kunt consulteren.

Voor de ouders

In 2022 is er speelpleinwerking tijdens de Paasvakantie (4 tot 8 april en 11 tot 15 april) en in de zomervakantie (1 juli tot 29 augustus), met sluitingsdagen op donderdag 21 juli en maandag 15 augustus. Op 30 en 31 augustus is er geen werking meer. Op 29 augustus is er geen normale speelpleinwerking, maar een grote gezamenlijke uitstap.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de speelpleinwerking.

De speelpleinwerking 't Wrikkelgat heeft ook een eigen Facebookpagina. Daar vind je tijdens de vakantieperiodes foto’s en aankondigingen omtrent de activiteiten terug.

Concrete info speelpleinwerking zomervakantie

Voor de (toekomstige) animator

De speelpleinwerking draait voor het grootste stuk op animatoren: jongens en meisjes die goed met kinderen overweg kunnen, creatief zijn en vooral boordevol enthousiasme zitten. Heb je interesse om tijdens de paas- of de zomervakantie als animator aan de slag te gaan, dan kan je een online sollicitatieformulier invullen. Voor de zomervakantie 2022 is de sollicitatieperiode afgelopen, solliciteren kan vanaf januari 2023 voor de paasvakantie en zomervakantie van 2023. Het formulier is zowel bedoeld voor mensen zonder ervaring, zoals vrijwilligers en stagiairs, als voor zij die al een attest van animator of hoofdanimator op zak hebben.

Heb je een animatorcursus gevolgd, dan kan je een deel van het cursusgeld terugbetaald krijgen. Vul daarvoor dit online formulier in. Check hiervoor zeker ook eens het bijhorende reglement, dat je hier rechts bij de documenten kunt terugvinden.

 


Contact informatie