Infoblad en perslijst

Kortemark beschikt over een eigen periodiek magazine: De Krekelaar. Dit gemeentelijk infoblad, dat gedurende vele jaren vier keer per jaar werd verdeeld, verschijnt tweemaandelijks of dus zes keer per jaar. Het wordt bus aan bus bedeeld en bevat de meest recente informatie over onze dienstverlening, over actuele campagnes, een uitgebreide activiteitenkalender en tal van interessante nieuwtjes.

krekelaar1

Heb je zelf een suggestie voor De Krekelaar of wil je graag de activiteit van je vereniging in onze kalender vermeld zien staan?

  • Suggesties kan je melden via communicatie@kortemark.be - ook vragen over het infoblad zijn uiteraard welkom op dit adres.
  • Voor onze activiteitenkalender baseren we ons op de gegevens van Uit In Vlaanderen. Voer dus zeker je activiteit daar in, dan komt hij automatisch ook in het gemeentelijk infoblad én op onze website. Je kunt uiteraard ook de lokale pers warm proberen te maken voor je evenement. Een volledige actuele perslijst vind je in de rechterkolom van deze pagina.

Contact informatie