Vrijwilliger bij de dienst Vrije Tijd

De dienst Vrije Tijd is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken.

In onze drie musea - het Archeologisch Site Museum in Werken, het molenmuseum in Zarren en het bezoekerscentrum Tabakfabriek N°253 -  zoeken we medewerkers om de permanentie te verzorgen. Je neemt er het onthaal voor je rekening en helpt de bezoekers bij al hun vragen. Je bent als het ware een beetje een ambassadeur van Kortemark. Zowel studenten als ouderen komen in aanmerking voor deze functie.

In de Mouterij kunnen wij altijd hulp gebruiken bij diverse taken, zoals mailings voorbereiden, logistieke ondersteuning, administratieve hulp in de bibliotheek, en zoveel meer…

Jaarlijks organiseert de dienst Vrije Tijd ook een aantal activiteiten of evenementen waarbij je kan helpen als barmedewerker, bij de opbouw van concerten, voor logistieke steun…

We kunnen ook hulp gebruiken in de bediening bij de vele recepties, openingen en feesten.

We hebben van al deze functies ook nog steekkaarten gemaakt. Daarin vind je nog meer info over de functieomschrijving. We bundelden alles in dit document.

Interesse gewekt?

Zin om mee te werken?  Laat dan snel van je horen via vrijetijdsloket@kortemark.be of op 051 56 61 08 en de medewerkers van de dienst Vrije Tijd vertellen je er meer over.

Je kunt natuurlijk ook altijd meteen het formulier invullen op ons vrijwilligersplatform. Daarvoor moet je eerst wel even een account aanmaken, maar dat gebeurt in een handomdraai. Om naar het platform te gaan, klik op de knop hieronder.

Ja, ik wil vrijwilligen bij de Dienst Vrije Tijd


Contact informatie