VACATURE Begeleid(st)er Buitenschoolse Kinderopvang

De enthousiaste kindjes van BKO Okiedokie in Kortemark en BKO ZieZaZo in Zarren hopen snel nog een extra nieuw gezicht te mogen verwelkomen. Ook je toekomstige collega's wachten vol ongeduld om je in hun team te kunnen opnemen.

Ben jij er zo eentje?

Ben je creatief en flexibel? Heb je frisse ideeën om een keiplezant aanbod aan activiteiten op maat van de kinderen uit te werken? Hangen kinderen aan je lippen als je een verhaal vertelt en aan je broekspijp als je afscheid wilt nemen? Heb je een luisterend oor voor hen klaar? en kan je tot slot vlot in groep werken? Dan hebben we goed en slecht nieuws. Eerst het slechte nieuws: Josje is intussen vervangen bij K3. En dan nu het goeie: in Kortemark is er wél nog plaats voor je! Oya lélé en zo.

Wat staat daar zoal tegenover?

Graag in de weer zijn met kinderen: we wéten dat dat je eerste drijfveer is om voor deze job te solliciteren en daar zijn we blij om. Maar je mag je daarnaast ook hieraan verwachten: een job in contractueel dienstverband, voor een contract van bepaalde duur (6 maanden), met een werfreserve van 3 jaar, in een 19/38-stelsel (halftijds dus), op loonschaal D1-D3, met een bruto geïndexeerd aanvangsloon van minstens 984,09 euro/maand.

Daarnaast geniet je ook van enkele sociale voordelen. Maaltijdcheques ter waarde van 8 euro bijvoorbeeld, maar ook een premie als je met de fiets naar het werk komt, of een tussenkomst in je kosten voor het openbaar vervoer richting de job.

Goed om te weten: heb je al ervaring in deze of een gelijkaardige job, dan kan die in aanmerking genomen worden.

Kom jij in aanmerking?

't Zal wel zijn, op voorwaarde dat je...

  • een studiebewijs hebt van Kind & Gezin
  • slaagt voor een selectieprocedure

Tot slot: hoe je solliciteert...

Ben je al helemaal klaar om erin te vliegen bij ons, aarzel dan niet langer en bezorg ons je sollicitatiebrief. Stop daar ook een uitgebreid curriculum vitae bij, een kopie van het door Kind & Gezin aangeduid studiebewijs en een uittreksel uit het strafregister (model 2, niet ouder dan 3 maanden).

Alles bij elkaar verzameld? Mail het dan als de gesmeerde boterham met choco naar personeel@kortemark.be of stuur je brief op naar het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark.

Wil je nog wat weten?

Zit je nog met vragen, contacteer dan gerust onze personeelsdienst of de kinderopvang. Hun contactgegevens vind je hier rechts van het vacaturebericht.


Contact informatie