Gemeente Kortemark

Reservaties

Webshop Kortemark

Vanaf heden kunnen alle vrijetijdsactiviteiten van het gemeentebestuur Kortemark, alle uitleenmaterialen en alle zalen gereserveerd worden via de webshop.

Dit laat u toe om van thuis uit een volledige reservatie af te werken. Voor elke sportactiviteit, filmvoorstelling, concert, lezing,… die door een gemeentelijke vrijetijdsdienst wordt georganiseerd en alle uitleenmateriaal, ontmoetingscentra, voetbalpleinen, tennisterreinen en sportzalen kunnen op die manier gereserveerd worden. Hier kan een handleiding worden gedownload die u stap voor stap begeleidt in het aanmaken van een login en het maken en afhandelen van een reservatie.
De handleiding kunt u terugvinden onderaan de pagina.

We hopen op die manier een stap vooruit te zetten inzake klantvriendelijkheid en efficiëntie. U dient niet langer te bellen of langs te komen binnen de openingsuren van de diensten, u dient niet langer te wachten op een antwoord op uw mail. U zal onmiddellijk zien welke plaatsen nog vrij zijn en u kan zelf onmiddellijk uw reservatie afhandelen. De mensen van het vrijetijdsloket zullen u graag te woord staan om u te leren werken met deze webshop.

Het is echter nog steeds mogeljik om telefonisch (051 56 61 08) te reserveren of via het vrijetijdsloket in de Beuk.

Zijn er moeilijkheden of botst u op bepaalde problemen in het systeem: laat niet na dit te melden aan onze diensten via reservaties@kortemark.be of 051 56 61 08. In overleg met de verantwoordelijke firma, kan de webshop permanent worden bijgestuurd.