Gemeente Kortemark

Sportpromotionele activiteiten

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!¬†

 Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is zeker geen nieuwe sport, maar wel een nieuw begrip. Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Want bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning.

En het allerleukste aan Sportelen is niet dat het ook gezond is, maar wel dat je het samen doet.

Via de Sportelcampagne proberen we in Kortemark de niet-actieve 50-plussers (opnieuw) aan het sporten te krijgen en de sportende 50-plusser actief te laten blijven. Wij leggen daarbij vooral de nadruk op plezierbeleving, sociale contacten en sporten op eigen niveau.

Link naar programma sportelwebsite: www.sportelen.be.

  • Sportelgemeente 2015 19.12.2015
  • Lessenreeksen Badminton en Gym 50+ 23.12.2014
Toon alles