Gemeente Kortemark

Speelpleinwerking 't Wrikkelgat

Wanneer? Ieder jaar organiseert de gemeente speelpleinwerking tijdens de twee weken van de paasvakantie. Ook tijdens de volledige zomervakantie (met uitzondering van de kermisweek) kunnen de kinderen terecht op het speelplein.

Inschrijven?

Er dient bij ons op het speelplein niet per dag ingeschreven te worden, ook dit is een bewuste keuze met een dubbele functie. Kinderen die niet vooraf ingeschreven zijn, maar toch willen komen kunnen zo de dag zelf beslissen om deel te nemen. Maar ook ouders die opeens op een dag een opvangprobleem ervaren, kunnen zo bij ons terecht.

Voor een vlotte administratieve afhandeling is het wel handig, dat de kinderen 1x per jaar online aangemeld worden. Dit kan heel makkelijk via een digitaal formulier op onze gemeentelijke site: http://www.kortemark.be/product/967/inschrijving-speelpleinwerking-t-wrikkelgat  Na deze aanmelding maken we per kind een “klantenkaart” met barcode aan en met deze kaart kan dan per dag aangemeld en uitgeschreven worden. Op basis van de inschrijvingen per dag maken we dan maandelijks een factuur op. Bij uitstappen en andere speciale activiteiten zoals overnachten op het speelplein dient er vooraf ingeschreven te worden via ons online inschrijvingssysteem.

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat op het speelplein? Foto’s, knotsgekke filmpjes en updates per week, kan u op onze facebookpagina terugvinden. https://www.facebook.com/speelpleinwerkingtwrikkelgat Alle informatie omtrent organisatie, data uitstappen en dergelijke kan u hieronder vinden of via onze webshop: https://webshop.kortemark.be/

Algemene info 

Adres speelplein: OC de Kouter Ichtegemstraat 2A 

Leeftijdsgrenzen: 4-12 jaar (max. 6de leerjaar)

Openingsuren?:6u30-8u00 Vooropvang BKO Okiedokie (Ichtegemstraat 15)

8u00-09u00 Vooropvang speelplein                             

9u start van de activiteiten

12u start middagpauze 13u30 start activiteiten

16u15 einde activiteit/start na-opvang

17u00 einde speelpleindag, alle kinderen worden naar BKO Okiedokie gebracht

- prijs: € 5 zowel voor een volledige als voor een halve dag

  • Opening nieuw speelplein Edewalle  21.08.2015
  • Speeldorp 2015! 30.05.2015
Toon alles