Speelpleinwerking tijdens de zomervakantie

4
mei
2022

Komende zomervakantie staat de speelpleinwerking ’t Wrikkelgat weer voor alle kinderen paraat: voor de kleuters zal dat in GBS De Kreke (Torhoutstraat) zijn, voor de lagere schoolkinderen zoals vanouds in en rond OC De Kouter in de Ichtegemstraat 2A in Kortemark.

De activiteiten starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. Kinderen kunnen een volledige of een halve dag deelnemen voor 5 euro. Er is middagpauze van 12 tot 13.30 uur. Er is gratis opvang vanaf 8 en tot 17 uur. Daarnaast is er ook vooropvang vanaf 6.30 uur en tot 18.30 uur. Daarvoor wordt een halve euro per begonnen half uur aangerekend. Alles wordt verrekend op de eindfactuur.

Vooraf online registreren

Je hoeft je kind niet vooraf in te schrijven. Je kan dus gewoon per (halve) dag langskomen en ter plaatse inschrijven. Wel vragen we om je kind op voorhand te registreren voor de speelpleinwerking via het formulier in het e-loket op Kortemark.be. Zo beschikken we meteen over alle nodige gegevens, van medische info over contact- en facturatiegegevens en dergelijke meer. Er is een versie voor inwoners en voor niet-inwoners.

Registratie speelpleinwerking - INWONER KORTEMARK

Registratie speelpleinwerking - ANDERE

Kinderen met een fysieke of mentale beperking of speciale noden zijn zeker en vast welkom op het speelplein. We vragen wel om ons hierover vooraf in te lichten. Zo kunnen we op maat van het kind werken en zorgen voor voldoende draagkracht op het speelplein.

Vrijetijdspas

Voor de inwoners van onze gemeente die het financieel moeilijker hebben is er de Vrijetijdspas, waarmee je 80% korting krijgt. Je kan deze pas aanvragen bij het Sociaal Huis in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark. Als je aan de voorwaarden voldoet, wordt er een persoonlijk pasje per gezinslid opgemaakt. De toekenning gebeurt op basis van het gezamenlijk belastbaar inkomen of op basis van een attest inkomensgarantie voor ouderen. 

Updates

Voor eventuele updates of aanpassingen in aanloop naar de paasvakantie, verwijzen we je door naar deze pagina onze website.


Contact informatie