Gemeente Kortemark

VACATURE Stafmedewerker algemeen directeur (A1a-A3a)

De Gemeente Kortemark gaat over tot de aanwerving van een stafmedewerker bestuurs- en beleidsondersteuning.

Functieprofiel

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een sterk analytisch vermogen, die zich samen met het managementteam en de algemeen directeur vastbijt in projecten om onze dienstverlening en interne werking te verbeteren.

Ben je ge├»nteresseerd in het verzamelen van gegevens om deze op pragmatische manier te vertalen in verbetervoorstellen voor onze organisatie? Hebben Excel of Power BI weinig geheimen voor jou?┬á Blijf je volharden en slaag je er in om alle collega’s hierbij op sleeptouw te nemen?

Ben je er ook van overtuigd dat een goed documentenbeheer staat en valt met een doordachte manier van digitaliseren en wil je dit mee uitwerken?

Ben je graag de koploper die nieuwe projecten lanceert en slaag je er steeds opnieuw in om enthousiast en vernieuwend voor de dag te komen? Denk je graag eens out of the box? Dan ben jij misschien de stafmedewerker die we zoeken in Kortemark.

Onze missie en visie

"Kwalitatieve dienstverlening op het ritme van elke burger", dat is onze missie. We streven daarnaar via een optimale toegankelijkheid - zowel fysiek als digitaal - met ruimte voor participatie en inspraak, maar ook via hartelijkheid en met oog voor nieuwe opportuniteiten. We zijn dus niet blind voor nieuwe tendenzen, want stilstaan is achteruitgaan. We gaan aan de slag met een open en onbevooroordeelde blik op de wereld en de samenleving.

Voorwaarden

Je beschikt over een masterdiploma en dient te slagen in een schriftelijke en een mondelinge proef en tot slot ook nog in een assessment.

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een salaris in het A1a-A3a-niveau.

Daarnaast kan je ook nog rekenen op een goede werksfeer, toffe collega’s, maaltijdcheques, een tweede pensioenpijler en een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en een vergoeding openbaar vervoer woon-werkverkeer.

Er wordt een werfreserve van drie jaar voorzien.

Interesse in deze functie?

Overtuig ons met jouw sollicitatiebrief en uitgebreid cv (vergezeld van een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister - model 1, niet ouder dan 3 maanden) per brief ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68 in 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be. Stuur of mail je kandidatuur uiterlijk op 25 juni 2021.

Meer info

Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze personeelsdienst via personeel@kortemark.be of telefonisch op 051 57 51 30, of met de algemeen directeur via sara.demeyer@kortemark.be.

op 01 juni
Nieuwsoverzicht