Gemeente Kortemark

VACATURE Deskundige secretariaat/bestuursadministratie (B1-B3)

De Gemeente Kortemark gaat over tot de aanwerving van een deskundige secretariaat/bestuursadministratie.

Functieprofiel

Je staat samen met je collega’s in voor een correcte en efficiënte werking van de gemeente- en OCMW-raad, het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau. Daarnaast volg je de verzekeringsdossiers op van zowel gemeente als OCMW en ondersteun je de algemeen directeur en de andere diensten van de gemeente en het OCMW. Daarbij hecht je het nodige belang aan het juridische aspect.

Ben jij een echte teamspeler die nauwkeurig en pragmatisch werkt, maar ook vlot schriftelijk en mondeling communiceert? Dan is deze job misschien juist wat je zoekt.

Voorwaarden

Je beschikt over een bachelordiploma en hebt in het verleden al een minimale ervaring opgedaan in een lokaal bestuur, als stagiair(e) of werknemer/werkneemster.

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een salaris in het B1-3-niveau.

Daarnaast kan je ook nog rekenen op een goede werksfeer, toffe collega’s, maaltijdcheques, een tweede pensioenpijler en een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en een vergoeding openbaar vervoer woon-werkverkeer.

Er wordt een werfreserve van drie jaar voorzien.

Interesse in deze functie?

Overtuig ons met jouw sollicitatiebrief en uitgebreid cv (vergezeld van een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister - model 1, niet ouder dan 3 maanden) per brief ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68 in 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be. Stuur of mail je kandidatuur uiterlijk op 25 juni 2021.

Meer info

Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze personeelsdienst via personeel@kortemark.be of telefonisch op 051 57 51 30.

op 31 mei
Nieuwsoverzicht