Gemeente Kortemark

VACATURE Ploegbaas wegen & water

De Gemeente Kortemark is op zoek naar een ploegbaas wegen & water.
Jouw profiel

Je kunt een groep aansturen maar even goed nauwgezet de richtlijnen opvolgen van de coördinator binnen de afdeling 'Publieke Ruimte'. Je weet hoe je medewerkers te motiveren en te coachen, en coördineren heeft voor jou geen geheimen. Zo ga je vlot aan de slag om de dagelijkse activiteiten binnen jouw ploeg op de rails te zetten en erop toe te zien dat de werken ook goed worden uitgevoerd. Daarbij begeleid je de medewerkers en zorg je dat ze optimaal worden ingezet.

Je zorgt dat de voetpaden en wegen veilig en proper zijn, door bijvoorbeeld het aanleggen van trottoirs of het herstellen van wegen. Ook het plaatsen van permanente en tijdelijke verkeerssignalisatie en wegmarkeringen hoort bij je takenpakket.

Ons aanbod

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur op niveau D4-D5, met een werfreserve van drie jaar. Je hebt recht op minstens 30 vakantiedagen, een uitgebreide hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques van 8 euro. Wie met de fiets naar het werk komt, krijgt een vergoeding van 24 cent per kilometer.

Raadpleeg de functieomschrijving in bijlage om na te gaan of deze job misschien wel op jouw lijf geschreven is.

Selectievoorwaarden

Om kans te maken op deze leuke job zul je moeten slagen voor een selectieprocedure. We verwachten ook minstens vier jaar werkervaring.

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren voor deze vacante betrekking, stuur dan tegen ten laatste maandag 11 oktober 2021 je kandidatuur, vergezeld van je cv en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be.

op 06 september
Nieuwsoverzicht