Gemeente Kortemark

Namen winnaars eindejaarsactie Kortemark Twinkelt

Tijdens de eindejaarsperiode organiseerden Unizo Groot-Kortemark en Zarren-Werken Onderneemt, samen met de Gemeente Kortemark, de actie Kortemark Twinkelt. Wie in eigen gemeente ging shoppen, kon zo zijn 'spaarkaart' aanvullen tot die vol was en die inleveren bij één van de handelaars. Alle volle kaarten van niet minder dan 107 deelnemende handelszaken gingen uiteindelijk in een grote urne, waar welgeteld 247 namen van winnende deelnemers werden geloot. De lijst met de namen van de winnaars is in bijlage terug te vinden.

Prijzenpot

Ter info: er werden zomaar even 24.250 spaarkaarten en meer dan 200.000 klevertjes gedrukt! De prijzenpot heeft een totale waarde van 8.510 euro, waarvan 3.000 euro aan aankoopbonnen geschonken door de Gemeente Kortemark.

Afhaalmomenten

Alle prijzen zijn vanaf maandag 15 februari op weekdagen tijdens de kantooruren af te halen bij het onthaal in De Roende, Hospitaalstraat 31 in Kortemark. Ben jij één van de winnaars, vergeet dan zeker je identiteitskaart als bewijs niet mee te brengen.

Afhalen kan uitzonderlijk ook op zaterdagvoormiddag 20 februari tussen 9 en 12 uur, in het lokaal dienstencentrum De Linde. Dat is eveneens in De Roende, meer bepaald de grote zaal met cafetaria.

Mondmasker en social distancing

Er wordt voor deze afhaling niet op afspraak gewerkt. We willen daarom wel expliciet vragen om je aan de geldende coronamaatregelen te houden: draag je mondmasker en houd 1,5 meter afstand van andere personen. Kom bij voorkeur alleen.

op 11 februari
Nieuwsoverzicht