Gemeente Kortemark

VACATURE Technisch beambte schoonmaak gebouwen

De gemeente Kortemark is op zoek naar twee 'technisch beambtes schoonmaak gebouwen', of met andere woorden twee extra medewerkers voor de poetsdienst.

Jouw profiel

Je hecht een groot belang aan een nette en piekfijn schoongemaakte omgeving en kunt daar, samen met je collega's van de poetsdienst, snel en efficiënt voor zorgen. Je kunt zowel in team als zelfstandig werken en tovert bestofte bureaumeubels, OC's en sportzalen in een handomdraai om tot een hygiënisch pareltje.

Ons aanbod

Wij bieden voor beide functies een contract van onbepaalde duur. We zoeken één nieuwe collega voor een 24/38-betrekking en één nieuwe collega voor een 19/38-betrekking (dus halftijds).

Je hebt recht op minstens 30 vakantiedagen, een uitgebreide hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques van 8 euro. Wie met de fiets naar het werk komt, krijgt een vergoeding van 24 cent per kilometer.

Raadpleeg de functieomschrijving in bijlage om na te gaan of deze job misschien wel op jouw lijf geschreven is.

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren voor deze vacante betrekking, stuur dan tegen ten laatste vrijdag 30 april 2021 je kandidatuur, vergezeld van je cv en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be.

Om kans te maken op deze vacante betrekking zul je moeten slagen voor een selectieprocedure.

op 23 maart
Nieuwsoverzicht