Gemeente Kortemark

VACATURE Technisch beambte schoonmaak gebouwen

De gemeente Kortemark is op zoek naar een 'technisch beambte schoonmaak gebouwen', of met andere woorden een extra kracht voor de poetsdienst.

Jouw profiel

Je hecht een groot belang aan een nette en piekfijn schoongemaakte omgeving en kunt daar, samen met je collega's van de poetsdienst, snel en efficiënt voor zorgen. Je kunt zowel in team als zelfstandig werken en tovert bestofte bureaumeubels, OC's en sportzalen in een handomdraai om tot een hygiënisch pareltje.

Ons aanbod

Wij bieden een contract van onbepaalde duur. Er zijn in totaal 50 uren vacant, maar de tewerkstellingsbreuk kan onderling worden afgesproken, met een maximum van een 4/5 tewerkstelling.

Je hebt recht op minstens 30 vakantiedagen, een uitgebreide hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques van 8 euro. Wie met de fiets naar het werk komt, krijgt een vergoeding van 24 cent per kilometer.

Raadpleeg de functieomschrijving in bijlage om na te gaan of deze job misschien wel op jouw lijf geschreven is.

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren voor deze vacante betrekking, stuur dan tegen ten laatste vrijdag 30 oktober je kandidatuur, vergezeld van je cv en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be.

Om kans te maken op deze vacante betrekking zul je moeten slagen voor een selectieprocedure.

op 08 oktober
Nieuwsoverzicht