Gemeente Kortemark

VACATURE Coördinator Sport

De Gemeente Kortemark is op zoek naar een coördinator sport.

Jouw profiel

Onze Dienst Vrije Tijd is op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er voor de sportdienst. Je werkt er nauw samen met heel diverse actoren om zo een dynamisch lokaal sportbeleid te kunnen uitwerken voor en door de inwoners van Kortemark.

Je voornaamste taken zijn

  • de opmaak, opvolging, evaluatie en bijsturing van het gemeentelijk sportbeleid
  • het stimuleren, ondersteunen, organiseren en coördineren van sportgerelateerde projecten en evenementen
  • de ondersteuning van de sportverenigingen, zowel op logistiek vlak als op financieel en inhoudelijk niveau, door de uitbouw van een goed subsidiereglement en de dagelijkse ondersteuning van de verenigingen
  • het beheer en de exploitatie van de gemeentelijke sportinfrastructuur (indoor en outdoor).

Plannen en organiseren, inzet, kwaliteit, nauwgezetheid en vlotte communicatieve vaardigheden om met allerhande actoren te kunnen samenwerken (verenigingen, collega’s, buurgemeenten, burgers, vrijwilligers…) zijn belangrijk. Je bent een echte teamspeler en kunt vlot overweg met MS Office.

Selectievoorwaarden

Je beschikt minstens over een bachelordiploma en slaagt in het aanwervingsexamen.

Ons aanbod

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur op niveau B1-B3, met een werfreserve van drie jaar.

Je hebt recht op minstens 30 vakantiedagen, een uitgebreide hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques van 8 euro. Wie met de fiets naar het werk komt, krijgt een vergoeding van 24 cent per kilometer.

Raadpleeg de functieomschrijving in bijlage om na te gaan of deze job misschien wel op jouw lijf geschreven is.

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren voor deze vacante betrekking, stuur dan tegen ten laatste vrijdag 30 oktober je kandidatuur, vergezeld van je cv, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden) naar het College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be.

op 08 oktober
Nieuwsoverzicht