Gemeente Kortemark

Zwembad De Flipper heropent voor het grote publiek

De voorbije zomervakantie was zwembad De Flipper voorbehouden voor de gemeentelijke speelpleinwerking en voor inhaallessen van de plaatselijke zwemclub, maar vanaf vrijdag 4 september kan iedereen er weer terecht om baantjes te trekken of gewoon een frisse duik te nemen. Er gelden wel enkele coronaregels.

Iedereen kan voortaan weer terecht in De Flipper, maar wel onder enkele strikte voorwaarden. Zo zullen er slechts 20 zwemmers tegelijk toegelaten worden en geldt er een algemene mondmaskerplicht vanaf 12 jaar, tot in de kleedcabines. Binnenkomen doe je via de zij-ingang van het zwembad aan de kant van de cafetaria, terug vertrekken via de hoofdingang. Er geldt ook eenrichtingsverkeer in de gangen, tot in de kleedcabines.

Bij aankomst worden de contactgegevens van één bezoeker per huishouden genoteerd. De aanwezige zwemmers moeten ook anderhalve meter afstand respecteren tussen de verschillende contactbubbels.

De cafetaria zelf blijft wel nog gesloten voor het publiek.

Openingsuren

Het zwembad zal als vanouds open zijn op vrijdagavond van 19 tot 21 uur en op zondag van 9 tot 11 uur. Een zwembeurt kost 1,25 euro voor kinderen tot 12 jaar en 1,50 euro voor iedereen vanaf 12 jaar.

op 02 september
Nieuwsoverzicht
zwembad_verkleind