Gemeente Kortemark

Het coronaloket is er ook voor jou

We waren nog maar half bekomen van de eerste golf in de coronacrisis en daar diende de tweede golf zich, vroeger dan verwacht, al aan. Het zijn tijden die niemand onberoerd laten en die bij heel wat onder ons sporen nalaten. Voor hen is er in Kortemark het coronaloket.

Niet iedereen kwam immers zonder nadelige gevolgen de eerste golf door. Naast financiële problemen (door het noodgedwongen sluiten van een zaak, door tijdelijke werkloosheid, door de stijgende prijzen van consumentengoederen…) kregen mensen ook te kampen met mentale problemen. De lockdown heeft er bij veel mensen behoorlijk ingehakt en laat diepe sporen na. De problemen die de eerste golf met zich meebrachten zijn nog niet opgelost en we moeten al rekening houden met de gevolgen van de tweede golf. Er wordt heel veel van onze draagkracht gevergd.

Drempelvrees? Niet nodig!

Maar niet iedereen is even veerkrachtig. Voor mensen die het nodig hebben, werd daarom in onze gemeente een coronaloket opgericht. Heb je problemen door de coronacrisis (financieel, emotioneel, mentaal, …) dan staan onze medewerkers voor jou klaar om, samen met jou, de beste hulpmaatregelen te nemen. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met dit loket.

Het coronaloket vind je in De Roende in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark. Je kan je aanmelden bij het onthaal, elke voormiddag van maandag tot vrijdag tussen 9 en 12 uur, maar je kunt ook mailen naar coronaloket@kortemark.be of ons telefonisch bereiken op 051 56 81 21.
op 25 augustus
Nieuwsoverzicht
coronaloket