Gemeente Kortemark

Zomerzoektocht: download hier je deelnemingsformulier

De gemeentelijke zomerzoektocht in Kortemark kan ook in 2020, ondanks alle coronatoestanden, niet ontbreken. Vanaf woensdag 1 juli tot en met woensdag 30 september kan je deze fietsen met je kinderen, familie of vrienden.  Dankzij onze zomerzoektocht ontdek je leuke, onbekende hoekjes en straatjes in Kortemark en deelgemeentes. De zoektocht loopt langs een parcours van rustige en landelijke wegen.

Tijdens deze 15de editie maak je kennis met onze autoluwe wegen en de landelijke schoonheden en kan je uitrusten op een heerlijk terrasje. Met de zoektocht zijn er tal van mooie prijzen te winnen. Bij deze editie is er zelfs een uitzonderlijke prijzenpot te verdelen.

Dit jaar zijn er op hetzelfde parcours trouwens twéé zoektochten: eentje voor volwassenen een andere met aangepaste vragen op kindermaat. Beide zomerzoektochten zijn gratis.

Op deze pagina kan je beide deelnemingsformulieren downloaden. Zorg uiteraard dat je er de juiste uitpikt. Een afgedrukte versie kan je ook meenemen uit het folderrekje naast de inkom van De Beuk (Torhoutstraat 9, Kortemark).

Meer info toerisme@kortemark.be en 051 56 61 08

Organisatie: Toerisme Kortemark

RECHTZETTINGEN

In de zomerzoektocht voor volwassenen slopen twee onduidelijkheden, die hierbij worden rechtgezet.

Vraag 17: Noteer de tekst BOVEN een veelvoud van 16? (i.p.v. onder)

Vraag 34: Welke straatnaam is hier EENMAAL juist en EENMAAL verkeerd gespeld? Geef de twee schrijfwijzen

op 01 juli
Nieuwsoverzicht