Gemeente Kortemark

Vacature: 2 begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (bepaalde duur)

Ben je creatief en flexibel en kan je met vernieuwende ideeën een grensverleggend activiteitenaanbod uitwerken voor de kinderen van de buitenschoolse kinderopvang? Heb je niet alleen een luisterend oor maar kan je de kinderen zelf ook boeien met je aanpak? Werk je vlot samen in een team, met het oog op een kwalitatieve opvang? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

Deze functie is in contractueel dienstverband en biedt een contract van bepaalde duur (6 maanden) in een 30/38-urenstelsel op D1-D3-niveau. Er staat een bruto geïndexeerd aanvangsloon van minstens 1493,54 euro per maand tegenover. Er wordt een werfreserve van drie jaar aangelegd. Relevante ervaring kan in aanmerking genomen worden.

Sociale voordelen

Maaltijdcheques t.w.v. 6,10 euro (tijdelijk 6,32 euro tot en met 31 december 2020), een premie voor wie naar het werk fietst of tussenkomst openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering.

Aanwervingsvoorwaarden

Houder zijn van een door Kind & Gezin aangeduid studiebewijs (zie www.kindengezin.be)

Slagen voor een selectieprocedure.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie naar: College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be. Je sollicitatie moet vergezeld zijn van een uitgebreid curriculum vitae en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden). Je kandidatuur indienen kan tot uiterlijk 31 januari 2020.

Meer info?

Telefonisch op 051 57 51 30 of via mail naar personeel@kortemark.be

Meer info ook bij de BKO op kinderopvang@kortemark.be of 051 57 55 74.

op 13 januari
Nieuwsoverzicht
bko