Gemeente Kortemark

Vacature: technisch beambte schoonmaak gebouwen

Ben je gesteld op netheid en orde? Poets je graag en grondig? Ben je bovendien ook nog eens discreet en nauwgezet? Schrikt het je niet af om voor en na de kantooruren te werken? Kom dan ons team van schoonmaakpersoneel versterken!

Deze functie is in contractueel dienstverband en biedt een contract van onbepaalde duur (30/38) op E1-E3-niveau. Er staat een bruto geïndexeerd aanvangsloon van minstens 1.487,92 euro per maand tegenover. Er wordt een werfreserve van drie jaar aangelegd. Relevante ervaring kan in aanmerking genomen worden.

Sociale voordelen

Maaltijdcheques t.w.v. 6,10 euro (tijdelijk 6,32 euro tot en met 31 december 2020), een premie voor wie naar het werk fietst of tussenkomst openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering.

Aanwervingsvoorwaarden

Slagen voor een selectieprocedure.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie naar: College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68, 8610 Kortemark of mail naar personeel@kortemark.be. Je sollicitatie moet vergezeld zijn van een uitgebreid curriculum vitae en een uittreksel uit het strafregister (model 1, niet ouder dan 3 maanden). Je kandidatuur indienen kan tot uiterlijk 27 januari 2020.

Meer info?

Telefonisch op 051 57 51 30 of via mail naar personeel@kortemark.be

op 09 januari
Nieuwsoverzicht