Gemeente Kortemark

Ondernemerstreffen op donderdag 27 februari

Het Ondernemerstreffen, een netwerkmoment voor de plaatselijke ondernemers in Kortemark en deelgemeentes, komt er opnieuw aan. Voor de zesde editie wordt er op donderdag 27 februari om 19 uur afgesproken bij Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van Aveve Handzame.

We verwelkomen de gasten vanaf 19 uur met een drankje en een broodje. Het onthaal wordt verzorgd door schepen van ondernemen Christine Logghe. Zaakvoerders Stijn en Griet schetsen de historiek van het bedrijf. Het slotwoord is voor schepen Toon Vancoillie die meer duiding zal geven omtrent de toekomstige infrastructuurwerken in Groot-Kortemark (2020-2025). Aansluitend is er een netwerkmoment.

Het ondernemerstreffen is een organisatie van de dienst ondernemen in samenwerking met AVEVE Handzame. De voorbije edities stelden de firma’s Braem en Verduyn (2014), Automobilia (2015), Blijvelde vzw (2016), Decleir Houtconstructie en Interproject (2017) en Deprez Construct (2018) zich voor.

Inschrijven kan je als ondernemer bij Sofie Desmet van de dienst lokale economie via sofie.desmet@kortemark.be. De inschrijvingen worden afgesloten op 23 februari.

op 08 januari
Nieuwsoverzicht