Gemeente Kortemark

Gezocht: figuranten voor promotiefilmpje

Kortemark laat dit voorjaar een korte promotievideo inblikken rond de verschillende deelgemeentes. Tijdens de jaarlijkse ontvangst van nieuwe inwoners in juni zal het een ideale manier zijn om die nieuwe dorpsgenoten meteen onder te dompelen in het Kortemarkse gevoel en hen in één moeite ook op een ongedwongen en frisse manier te informeren. Maar ook wie hier nog niét woont, zal misschien wel zin krijgen om Kortemark te komen verkennen, bijvoorbeeld als dagjestoerist. De promovideo zal dus ook te zien zijn op de gemeentelijke website en onze sociale mediakanalen op Facebook en Twitter.

Voor de opnames van deze promotievideo zijn we nog op zoek naar tal van figuranten, van verschillende leeftijden. Kinderen die kunnen ravotten in de Krekemeersen, een fietsend koppel langs de Vrijbosroute, coole skaters in Werken, een sportieveling in een kajak op de Handzamevaart, een verpozend gezinnetje op een gezellig terras en noem maar op.

De opnames hiervoor zijn voorzien in de loop van de maand april, vermoedelijk tijdens de paasvakantie – er wordt gefilmd op zonnige dagen en die heb je niet op bestelling. Voor de opnames worden verschillende dagen uitgetrokken, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat alle figuranten op élke opnamedag aanwezig zijn.

Je kandidaat stellen voor de aparte figuratie kan nu al via communicatie@kortemark.be of telefonisch op 051 56 81 21 bij de gemeentelijke communicatiedienst. Ervaring, een hagelwitte tandpastasmile of perfecte mannequinmaten zijn niet vereist, je enthousiaste medewerking is de enige en belangrijkste voorwaarde.

Collectief zwaaimoment

Daarnaast hopen we ook op een massale opkomst voor het ‘collectieve zwaaimoment’ in de Krekemeersen: terwijl een drone vanuit de lucht opnames maakt van dit groene domein, wuiven we met zijn allen naar de camera. Want Kortemark, dat zijn jullie in de eerste plaats nog altijd zelf!

Meer info over de groepsopnames in de Krekemeersen volgt later nog via de verschillende mediakanalen.

op 02 januari
Nieuwsoverzicht
figuranten gezocht