Gemeente Kortemark

Mantelzorgfeest op donderdag 12 december

Ben jij actief als mantelzorger? Mantelzorg is de zorg voor chronisch zieken, mensen met een beperking en hulpbehoevenden. Zorg, niet door om het even wie, maar door naasten: familieleden, vrienden, kennissen en buren. Kenmerkend is dus de al bestaande persoonlijke band tussen de mantelzorger en zijn of haar naaste. Daarnaast gaat het om langdurige zorg die bovendien onbetaald is.

Muzikale voorstelling

Omdat het altijd vruchtbaar kan zijn om eens van gedachten te wisselen met mensen in een gelijkaardige situatie, nodigt het Sociaal Huis van Kortemark iedere mantelzorger van Kortemark uit op het mantelzorgfeest. Dat vindt plaats op donderdag 12 december om 14 uur in CC De Beuk, Torhoutstraat 9 in Kortemark. Naast een muzikale voorstelling “in het spoor van Toon” door Arnold Sercu, Bart Verhelle en Piet Soete, is het bovenal een gelegenheid om kennis te maken en ervaringen te delen met andere mantelzorgers uit Kortemark.

Inschrijven

Inschrijven kan tot maandag 9 december aan het onthaal van het Sociaal Huis of telefonisch op 051 57 55 75. Mailen kan ook, naar sociaalhuis@kortemark.be.

op 28 november
Nieuwsoverzicht
Mantelzorgfeest