Gemeente Kortemark

Het meerjarenplan 2020-2025: dit mag je verwachten

Het meerjarenplan 2020-2025 voor de gemeente Kortemark is er en werd maandag voorgesteld aan de gemeenteraad.

Kortemark heeft plannen. Véél plannen. Te veel om allemaal op te noemen, zou je kunnen zeggen. En al zeker te veel om jou als burger van a tot z mee plat te bombarderen. Daarom werden de meer dan 140 acties tegen het licht gehouden, gefilterd en logisch geordend. Wat overblijft, zijn 22 thema’s die de burger echt aanbelangen: bijvoorbeeld omdat de straat in je omgeving binnenkort wordt aangepakt, omdat je straks je hond ergens vrij sprintjes kan laten trekken op openbaar domein of omdat het voor jou en je geliefden veiliger fietsen wordt in onze gemeente. En ja, ook omdat je het op een positieve manier zal voelen in je portemonnee...

Wandel gerust even met ons door de verschillende acties! Hiernaast vind je de pdf terug van het plannetje dat in de week na de gemeenteraad in alle brievenbussen van de gemeente wordt bedeeld.

Nog meer details weten? Consulteer dan het bestand 'documentatie bij MJP 2020-2025' in de linkerkolom van deze pagina. Die is nog een pak uitgebreider, maar bijgevolg ook minder hapklaar. Voor de liefhebbers en de diehards dus!

op 19 november
Nieuwsoverzicht