Gemeente Kortemark

Burgerzaken en Sociaal Huis straks gesloten wegens verhuizing

De dienst Burgerzaken (Stationsstraat 68 in Kortemark) en het Sociaal Huis (Hospitaalstraat 29 in Kortemark) zullen uitzonderlijk gesloten zijn op donderdagnamiddag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november. Tijdens deze periode worden immers de laatste verhuisdozen gevuld en vanuit deze twee locaties naar het nieuwe onderkomen in De Roende (Hospitaalstraat 31) gebracht. Op zaterdag 23 november is er trouwens het openingsfeest van De Roende waarop iedereen vrij welkom is tussen 10 en 16 uur.

Vanaf maandag 25 november staan de medewerkers van Burgerzaken en het Sociaal Huis opnieuw tot uw dienst op deze nieuwe locatie.

Aangepaste openingsuren

Met de verhuizing van de betreffende diensten naar de Roende worden ook de openingsuren gelijkgeschakeld. Dat betekent dat het Sociaal Huis en de dienst Burgerzaken in De Roende, het vrijetijdsloket in De Beuk en onthaal van het gemeentehuis en het omgevingsloket (dat wel nog altijd op de eerste verdieping van het gemeentehuis blijft) vanaf maandag 25 november elke werkdag open zijn van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur. Burgerzaken blijft op zaterdagvoormiddag ook open van 9 tot 11.30 uur.

op 05 november
Nieuwsoverzicht
verhuizen