Gemeente Kortemark

Actie rond de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter

Hij komt, hij komt, de lieve goede ophaler. En niet een keer per jaar, maar élke week. De ophalers schudden geen zak leeg, maar pakken de jouwe vol afval mee. Dat verdient respect en misschien ook wel een mooie tekening.  Haal vanaf de herfstvakantie in het gemeentehuis een tekening op (of maak er zelf eentje) en hang ‘em voor je venster. Dat kan nu al, maar zeker tijdens de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter, van maandag 18 tot en met 24 november 2019. Raak je niet tijdig in het gemeentehuis, dan kan je het document ook downloaden vanop deze pagina. Zie bij downloads links in je scherm.

Win een sinterklaascadeau

Als je er een foto van neemt en die deelt op Facebook of Instagram met hashtag #MIROM en #HouHetNet of je laadt de foto op via het formulier onderaan deze pagina, dan maak je bovendien kans op een sinterklaascadeau ter waarde van 50 euro.

Leerkracht of directeur? Jouw school kan ook meedoen. Bedank de ophalers tijdens de week van de afvalophaler op een originele manier (een gigantische tekening, een erehaag, krijttekening, slingers …) en bezorg MIROM een foto via deze pagina. Nadien pikken zij er 10 scholen uit die een bezoekje krijgen van een vuilniswagen.

op 22 oktober
Nieuwsoverzicht