Gemeente Kortemark

Breng je klein elektro naar het recyclagepark... en win een concert van Koen Wauters

Lijkt het je iets, een exclusief concert van Koen Wauters en Jonas Van Geel op het recyclagepark van Kortemark? Het zou zomaar kunnen, want het VTM-programma 'Make Belgium Great Again' wil samen met Recupel meer afgedankt elektro inzamelen. Tijdens de uitzending van Make Belgium Great Again riep VTM zondagavond alle Vlaamse gemeenten op om zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen, en dit nog tot en met zaterdag 19 oktober. De inwoners van de gemeente die tegen zaterdag het meeste aantal ton elektro inzamelen (herberekend per aantal inwoners), winnen het recyclageparkconcert van Jonas Van Geel en Koen Wauters. Die winnende gemeente wordt bekendgemaakt tijdens de uitzending van 27 oktober.  

Een mooie uitdaging, maar ook zonder concert is het een mooie actie. Want door afgedankt elektro in te zamelen win je ruimte in je kasten en zorg je er voor dat soms zeldzame grondstoffen hergebruikt kunnen worden. De opbrengst van deze actie (alle elektro die tussen nu en 29 november wordt ingezameld) schenkt Recupel bovendien aan Rode Neuzendag.

Duik dus in je kast of je garage en breng deze week nog al die oude toestellen massaal naar je recyclagepark, of draag het binnen in het gemeentehuis (Stationsstraat 68 - Kortemark), BKO Okiedokie (Kortemark), BKO ZieZaZo (Zarren) of de Dienst Vrije Tijd (De Beuk - Torhoutstraat 9 - Kortemark)!

op 15 oktober
Nieuwsoverzicht
Make belgium great again