Gemeente Kortemark

Vacature: bibliothecaris (vervangingscontract)

Het gemeentebestuur van Kortemark gaat over tot de aanwerving van een bibliothecaris (m/v/x).

Profiel en jobomschrijving

Kan jij een team inspireren en in samenwerking met collega’s onze dienstverlening mee op de kaart zetten? Denk je graag het beleid en de collectievorming mee uit en zet je dit graag zelf mee om in de praktijk? Weet je van aanpakken bij het organiseren van activiteiten en alle pr hierrond? Stel je dan kandidaat als vervanging van onze bibliothecaris!

Je bent in het bezit van een bachelordiploma (of daarmee gelijkgesteld). Je bent een teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zin voor initiatief. Je bent klantgericht, besluitvaardig en communiceert vlot. Sporadisch avond- of weekendwerk schrikt je niet af.

Je staat in voor de dagelijkse leiding en het goed beheer van de openbare bibliotheek. Je implementeert een bibliotheekbeleid als onderdeel van het lokale vrijetijdsbeleid en werkt vanuit de bibliotheek en vanuit de dienst vrije tijd een gevarieerd vrijetijdsaanbod uit. Je zorgt ook mee voor de promotie van het aanbod en de activiteiten van de bibliotheek.

Aanbod

Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving die inzet op ontwikkelingskansen voor iedereen.

Voltijdse functie – weddeschaal B1-B3, bruto geïndexeerd aanvangsloon van minimum 2460,78 euro/maand. Relevante ervaring kan in aanmerking genomen worden.

Extra legale voordelen: maaltijdcheques t.w.v. minimum 6 euro, premie voor wie naar het werk fietst of tussenkomst openbaar vervoer.

Vermoedelijke indiensttreding: 3 november 2019

Hoe solliciteren?

Overtuig ons met jouw sollicitatiebrief en uitgebreid cv (vergezeld van een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister - model 1, niet ouder dan 3 maanden) per brief ter attentie van College van Burgemeester en Schepenen, Stationsstraat 68 te 8610 Kortemark of e-mail naar personeel@kortemark.be. Stuur of mail uw kandidatuur uiterlijk op 8 september 2019. De selectieprocedure zal starten in oktober 2019.

Meer weten?

Personeelsdienst: personeel@kortemark.be of 051 57 51 30

Bibliotheek: bibliotheek@kortemark.be of 051 56 88 27

op 18 juli
Nieuwsoverzicht