Gemeente Kortemark

Verkeersmaatregelen n.a.v. loopevenement in Kortemark op 15/06

Loopclub Z-Runners organiseert zaterdag 15 juni al voor de negende keer een Zomerjogging en dit ten voordele van Kortemark Komt Op Tegen Kanker. Het evenement, met wedstrijden van 2,7 km, 5,5 km en 11 km, heeft zijn start en aankomst op de Markt in Kortemark en vindt voorts hoofdzakelijk plaats in het groene decor van de Krekemeersen bij het spaarbekken.

Door dit sportevenement is het van 12 tot 18 uur verboden stil te staan of te parkeren op de Markt, in de P. Blanckestraat, in de Stationsstraat (tussen de P. Blanckestraat en de 10de -Linie-Regimentstraat aan de kant van de onpare nummers), in de 10de -Linie-Regimentstraat, in de Nieuwstraat (vanaf het Stationsplein tot de 10de Linie-Regimentsstraat, aan de kant van de onpare nummers); in de Nieuwstraat (vanaf de 10de-Linie-Regimentstraat tot de Markt, aan de beide zijden van de straat);  op de Proostdijeparking aan de kant van het station, en op de stationsparking. Parkeren kan onder andere aan De Kouter, bij de sporthal, bij het Sociaal Huis of achter De Beuk. Meer info daarover vind je hier.

Van 12 tot 18 uur wordt geen verkeer toegelaten op de Markt (voor het verkeer vanuit de Handzamestraat richting rotonde), in de 10de Linie-Regimentstraat (vanuit de Stationsstraat richting Nieuwstraat), in de P. Blanckestraat; naar de inrit van de Proostdijeparking vanaf de Nieuwstraat en in de Nieuwstraat tussen de 10de-Linie-Regimentstraat en de rotonde.

Nog van 12 tot 18 uur wordt er enkel plaatselijk verkeer toegelaten in de Hoogledestraat (tussen Staatsbaan N35 en Stationsstraat (herhaling t.h.v. het kruispunt met de Amersveldestraat); op het Stationsplein en in de Stationsstraat (tussen Markt en  10de-Linie-Regimentstraat).

op 12 juni
Nieuwsoverzicht