Gemeente Kortemark

Verkeersmaatregelen n.a.v. wielerwedstrijd in Zarren op 15/06

Op zaterdag 15 juni organiseert wielercomité Vriendensport Zarren een wielerwedstrijd in het centrum van Zarren. De drie verschillende reeksen rijden daarbij rondjes langs de Mollestraat, de Kruisstraat, de Ruyterhoekstraat en de Klerkenstraat.

Daardoor is het die dag van 12 tot 19 uur verboden stil te staan en te
parkeren in de Mollestraat (tussen Zarren-Lindestraat en Klerkenstraat), in de Klerkenstraat (tussen Mollestraat en Ruyterhoekstraat), in de Ruyterhoekstraat (tussen Klerkenstraat en Kruisstraat), in de Kruisstraat (tussen Ruyterhoekstraat en Zarren-Lindestraat) en in de Zarren-Lindestraat (tussen Kruisstraat en Mollestraat).


Van 13 tot 19.30 uur wordt geen verkeer toegelaten in de Mollestraat (tussen Zarren-Lindestraat en Klerkenstraat, rijdend in de richting van de Klerkenstraat), in de Klerkenstraat (tussen Mollestraat en Ruyterhoekstraat, rijdend in de richting van de Ruyterhoekstraat), in de Ruyterhoekstraat (tussen Klerkenstraat en Kruisstraat, rijdend in de richting van de
Kruisstraat), in de Kruisstraat (tussen Ruyterhoekstraat en Zarren-Lindestraat, rijdend in de richting van de Zarren-Lindestraat) en in de Zarren-Lindestraat (tussen Kruisstraat en Mollestraat, rijdend in de richting van de Mollestraat).

Start en aankomst van de drie reeksen liggen aan de voetbalterreinen in de Mollestraat.

op 12 juni
Nieuwsoverzicht
Wielerwedstrijden Vriendensport Zarren