Gemeente Kortemark

Speelpleinwerking paasvakantie 4-12 jarigen

Zoals ieder jaar organiseert de gemeente terug een gemeentelijke speelpleinwerking om kinderen van 4 tot 12 jaar een boeiende vakantie te bezorgen.

Tijdens de voormiddag wordt er met een afgebakend aanbod gewerkt in 3 leeftijdsgroepen.

’s Namiddag is er een open speelaanbod voorzien. De kinderen kiezen dan zelf tussen een aantal verschillende activiteiten, waaronder ook zwemmen. Iedere leeftijdsgroep heeft nog steeds zijn of haar vaste zwemdag, maar mag tijdens het open speelaanbod kiezen voor zwemmen als keuze-activiteit tegen een tarief van € 0.90 per zwembeurt.

In het belang van de kinderen, werd na goed wikken en wegen, toch beslist om voor de paasvakantie ook met inschrijvingen te werken om een goede begeleiding te kunnen garanderen en om te vermijden dat er te veel kinderen zijn in verhouding tot het aantal monitoren.

Gelieve je dus vooraf in te schrijven via de webshop: https://webshop.kortemark.be per dag dat je kind wenst te komen naar het speelplein. Ook mensen die eerder al een aanmeldingsfiche hebben ingevuld, dienen zich dus nog per dag in te schrijven.

Je dient hierbij onmiddellijk online te betalen. Annuleringen tijdens de speelpleinwerking zijn enkel mogelijk op basis van een gemotiveerde reden zoals een doktersbriefje. Ben je dus nog niet ingeschreven en is er nog plaats de dag zelf, dan kan je je aanmelden op het speelplein ’s morgens en je daar nog laten inschrijven.

Uitstap naar het Zwin op vrijdag 19 april:

Sowieso dient er voor de uitstap naar het Zwin op vrijdag 19 april vooraf ingeschreven worden via https://webshop.kortemark.be/  daar we hiervoor een bus huren.

Opvang

De kinderen kunnen al vanaf 6u30 terecht in de BKO (Ichtegemstraat 15). Om 8u halen de animatoren de kinderen dan op om naar het speelplein te gaan. ’s Avonds is er na-opvang in de BKO tussen 17u en 18u30, ook hierbij staan we in voor de begeleiding van de kinderen.

De buitenschoolse kinderopvang is verantwoordelijk voor het Busvervoer van en naar Zarren. Indien u van deze service wil gebruik maken, gelieve dan vooraf in te schrijven bij de BKO.

Info

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat op het speelplein? Foto’s, knotsgekke filmpjes en updates per week, kan u op onze facebookpagina terugvinden. https://www.facebook.com/speelpleinwerkingtwrikkelgat Alle informatie omtrent organisatie, data uitstappen en dergelijke kan u terugvinden op de gemeentelijke website onder jeugd / speelpleinwerking ’t Wrikkelgat.

 

Adres speelplein:

OC de Kouter
Ichtegemstraat 2A

Leeftijdsgrenzen: 4-12 jaar (max. 6de leerjaar)

Openingsuren:      6u30-8u Vooropvang BKO Okiedokie (Ichtegemstraat 15)                     8u -09u Vooropvang speelplein                              

9u start van de activiteiten

12u start middagpauze 13u30 start activiteiten

16u15 einde activiteit/start naopvang speelplein

17u einde speelpleindag, alle kinderen worden naar BKO Okiedokie gebracht

Prijs: € 5 zowel voor een volledige als voor een halve dag        

 

Contactgegevens jeugddienst/speelpleinwerking

Tijdens de paasvakantie en de maanden juli/augustus

Ichtegemstraat 2A (OC De Kouter) - 0474 96 26 16

Alle andere maanden

CC De Beuk, Torhoutstraat 9  Tel. 051 56 61 08

Mail: jeugd@kortemark.be

 

 

op 28 maart
Nieuwsoverzicht
foto