Gemeente Kortemark

Heraanleg Stationsplein en asfalteringswerken Stationsstraat - VERLENGING VAN DE WERKEN T.E.M. 22.06.2018

Door de heraanleg van het Stationsplein en asfalteringswerken in de Stationsstraat, Nieuwstraat en het Stationsplein wordt er hinder verwacht van 02/05/2018 tot 08/06/2018. De werken worden uitgevoerd in 2 fases en grootste hinder wordt verwacht gedurende fase 2, die loopt van 1 tot 8 juni.

Fase 1

Heraanleg Stationsplein van 02/05/2018 tot 08/06/2018: In deze periode wordt het Stationsplein afgesloten voor alle verkeer. In de Nieuwstraat wordt het eenrichtingsverkeer tussen de 10de-Linie-Regimentstraat en het Stationsplein tijdelijk opgeheven voor het bereiken van de Stationsparking of privégarage. Om de doorgang in beide richtingen mogelijk te maken wordt langs de oostelijke zijde een parkeerverbod voorzien. Verkeer komende van de Staatsbaan kan het centrum bereiken via de omleiding langs de Lichterveldestraat.

Fase 2

Asfalteringswerken Stationssplein, Stationsstraat en Nieuwstraat: Tijdens deze fase worden de Stationsstraat, het Stationsplein, de 10de Linie-Regimentstraat en de Nieuwstraat afgesloten voor alle verkeer. Het éénrichtingsverkeer in de Pastoor Blanckestraat wordt tijdelijk opgeheven. Verkeer komende van de Staatsbaan richting centrum en komende van de Markt richting Staatsbaan volgen beide een omleiding via de Lichterveldestraat.

Er worden tijdens de volledige duur van de werken tijdelijke bushaltes ingericht in de Lichterveldestraat, ter hoogte van de huisnummers 6 en 7.

De Stationsparking in de Hoogledestraat blijft steeds bereikbaar.

* UPDATE VERLENGING VAN DE WERKEN TOT EN MET 22.06.2018


 
 

op 19 juni
Nieuwsoverzicht