Gemeente Kortemark

Feesten in De Krekemeersen - Putten vol Pit!

De vrijetijdsdiensten en de milieudienst van de gemeente sloegen samen met het provinciebestuur West-Vlaanderen en tal van andere spelers hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen om van 5 mei een onvergetelijke dag te maken. Het programma staat bol van uitdagingen en verrassingen waarin water weer op vele manier een hoofdrol zal opeisen.

Putten vol pit !! Pit betekent energie, en die zal je er die dag zeker kwijt kunnen. Iedereen is welkom op de 3e editie! Breng je hele buurt mee, al was het maar om te genieten van het spektakel en de prachtige omgeving. Al kan dat na Putten vol Pit uiteraard ook nog.

Zondag 5 mei richt zich naar het grote publiek met vanaf 11u Stand-up-Paddling, een gezellige leeshoek, theater, Yoga, Deathride over het water, Den Draad, schommeldraken, Danspunt, een toffe bar door de jeugdraad,…, en diverse infostandjes van natuurorganisaties (VMM, de Kerkuil, Tuinhier met Kortemarske imker Robbe Dhulster met zijn bijenwasproducten van Bee-Health,…).

 

Geniet volop van de prachtige omgeving!

 

Het domein ligt naast het station, dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gekaderd in het thema ‘Waterlanders’.

Inkom: via Lichterveldestraat, station of Proostdije

Deelname gratis - Info: vrijetijdsloket@kortemark.be of 051 566108

 

In bijlage vindt u de flyer en de infokrant waar het volledige uitdagende programma in terug te vinden is! Met voor elk wat wils!

Info: Dienst Vrije Tijd, 051 566108, vrijetijdsloket@kortemark.be

 

op 25 april
Nieuwsoverzicht