Gemeente Kortemark

Nieuwe huisstijl Cultuurdienst Kortemark

Na tien jaar pakt de Cultuurdienst Kortemark uit met een nieuwe huisstijl. Van nu af aan kan u de werking van de Cultuurdienst herkennen aan zijn opvallende gele kleur met het gebruik van vrolijke cirkels: woordcirkels, beeldcirkels,…. Na tien jaar het gebruik van het logootje met de Beuk, was het tijd voor een ‘restyling’. Aangezien het cultuuraanbod in Kortemark mee-evolueert met de algemene vraag naar cultuur, trekt de huisstijl eveneens een nieuw en aangepast jasje aan.

Het moet een stijl zijn die de aandacht trekt. Daarom is er ook samen met de Zarrense grafisch ontwerper David Kino van Newdays gekozen voor de opvallende gele kleur en de cirkels met woorden die weergeven waar cultuur in onze gemeente voor staat. De woordcirkels verspreiden zich als wanneer je een steen in het water gooit en geven zo de invloed weer die een culturele activiteit kan hebben. Cultuur kan je doen genieten, doen nadenken, creëert ontmoeting en verbinding,…

Op die manier wil de cultuurdienst de oneindige mogelijkheden aantonen die ze biedt. Het moet eveneens een opstap zijn naar iedere leeftijd en ieder doelpubliek. Er is voor ieder wat wils te vinden!

De cultuurdienst pakt voor de eerste maal uit met deze nieuwe huisstijl bij de uitgave van de cultuurbrochure voor het komende cultuurjaar (2017-2018). Ook dit seizoen is er een gevarieerd aanbod voor verschillende doelgroepen.

op 23 augustus
Nieuwsoverzicht
huisstijl