Gemeente Kortemark

Kortemarkse publiceert boek over siergrassen!

De Kortemarkse Tinneke Provoost uit Zarren stelde in CC De Beuk op Paasmaandag haar boek "De mooiste grassen voor de tuin" voor. Tinneke runt de siergrassenkwekerij De Grashalm.

Tinneke schreef het boek niet alleen: ze werd geholpen door coauteur Laurence Machiels, fotografe Veronique De Walsche en grafisch ontwerper Katrien Van De Steene. 

Coauteur Laurence Machiels schrijft al bijna 15 jaar over groen, ondermeer voor de krant Het Laatste Nieuws, en tal van tuin- en andere tijdschriften. Dit is haar negende tuinboek. www.laurencemachiels.be

De reportages van outdoor fotografe Veronique De Walsche van Artifix verschijnen in tal van binnen- en buitenlandse magazines; ze werkte mee aan diverse tuinboeken.

Grafisch ontwerper Katrien Van De Steene heeft al talloze kook-, DIY- en lifestyleboeken vormgegeven, en werkt als styliste voor diverse tijdschriften. Als blogger kun je haar volgen op www.veerle-en-ka.be

Het langverwachte boek over siergrassen

In het Nederlandstalig leesgebied is er al meer dan 10 jaar geen boek over siergrassen. Er bestaan enkele excellente Engelstalige boeken over grassen maar die zijn helaas nooit vertaald.

Het boek ‘De mooiste grassen voor de tuin’ bevat 224 pagina’s, is afgewerkt met een hard back en kost 24,99 €. Het is ook uitleenbaar in de Kortemarkse bib.

op 20 april
Nieuwsoverzicht
gras