Gemeente Kortemark

Zet de mooiste plekjes in onze gemeente op foto

Wandel, fiets, skeeler… tussen 1 juni en 30 juni 2020 door onze gemeente en spot mooie bijzondere plekjes in Kortemark. Neem een mooie foto, post die op je Facebookprofiel en deel je foto ook op de Facebookpagina van Toerisme Kortemark met de melding #mooieplekjeskortemark, samen met vermelding van de locatie. De plekjes moeten uiteraard door iedereen te bezichtigen en/of te bereiken zijn - je maakt dus geen foto's in je eigen tuin.


De vijf mooiste en originele foto’s worden uitgekozen door een deskundige jury. De winnaars worden verwittigd om hun prijs te komen ophalen. Elke deelnemer mag maximaal twee foto's insturen. Er zijn vijf waardebonnen te winnen, te verbruiken bij onze lokale handelaars. Per adres kan er maar één waardebon gewonnen worden.


De winnaar ontvangt een waardebon van 100 euro. De winnende foto zal te zien zijn in het najaar op de cover van het gemeentelijk infoblad De Krekelaar.

Ga dus op pad, op zoek naar die ultieme foto, maar houd uiteraard nog altijd rekening met de geldende coronamaatregelen.
op 08 juni
Nieuwsoverzicht
fotowedstrijd