Gemeente Kortemark

Telefonische hulp bij invullen belastingsaangifte

Vanwege de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus, zullen er dit voorjaar geen zitdagen meer georganiseerd kunnen worden rond het invullen van de belastingaangifte. Normaal komen enkele medewerkers van de FOD Financiën hiervoor gedurende een drietal namiddagen naar de gemeentes en dus ook naar Kortemark.

FOD Financiën voorziet wel in een alternatief: wie hulp nodig heeft bij het invullen van de belastingaangifte, zal telefonisch geholpen kunnen worden. Bel daarvoor naar het nummer dat op de envelop van je aangifte staat zodra je die ontvangt. Je krijgt dan een afspraak om je aangifte te laten invullen per telefoon.

Na het invullen per telefoon, ontvang je per post een document met de meegedeelde gegevens. Al wat je dan nog moet doen is het document ondertekenen en terugsturen. Wie dat wil, kan de indiening van de aangifte ook afronden via Tax-on-web.

Wie al een afspraak had vastgelegd voor één van de geannuleerde zitdagen in Kortemark, zal door FOD Financiën worden gecontacteerd om een nieuwe afspraak in te plannen.

Meer info rond de belastingaangifte is ook terug te vinden in het document in bijlage.

op 09 maart
Nieuwsoverzicht