Gemeente Kortemark

Wielerwedstrijden in Edewalle op 7 en 8 maart

Klein Maar Moedig Edewalle organiseert op zaterdag 7 maart een wielerwedstrijd van de nevenbond OVWF en op zondag 8 maart een wedstrijd voor nieuwelingen. Dat heeft enkele gevolgen voor het verkeer in Edewalle tijdens dat weekend.
 
Zaterdag 7 maart
 
Op zaterdag 7 maart geldt er van 12.30 tot 19 uur een parkeerverbod in de P.D. Vanhautestraat en stukken van de Koekelarestraat, Steenstraat en Ruidenbergstraat en geldt er van 13 tot 19 uur eenrichtingsverkeer, de richting van de koers volgend, in de P.D. Vanhautestraat en stukken van de Koekelarestraat, Steenstraat, Ruidenbergstraat en Nachtegaalstraat.
 
Zondag 8 maart
 
Op zondag 8 maart geldt er van 13.30 tot 17.30 uur een parkeerverbod in de P.D. Vanhautestraat en stukken van de Edewallestraat, Bescheewegestraat, Koekelarestraat, Makeveldstraat en Nachtegaalstraat. Van 14.30 uur tot 17.30 uur mag het verkeer enkel mee in de rijrichting van de koers in de P.D. Vanhautestraat en in stukken van de Edewallestraat, Bescheewegestraat, Koekelarestraat, Makeveldstraat en Nachtegaalstraat.
 
In bijlage zijn ook de parcours van beide wedstrijden en de bijhorende collegebeslissingen terug te vinden.
op 29 januari
Nieuwsoverzicht