Gemeente Kortemark

Zelf animator worden op het speelplein?

Infomoment

Lijkt het je wel wat om zelf animator te worden op de speelpleinwerking van ’t Wrikkelgat en word je in 2020 minstens 15 jaar? Kom dan zeker op vrijdag 7 februari naar OC De Kouter in de Ichtegemstraat 2.

Je bent er welkom vanaf 18.30 uur voor een drankje en een croque monsieur, het infomoment gaat om 19 uur van start. Ongetwijfeld zit je met best wel wat vragen. Hoe zit een animatorcursus in elkaar, bijvoorbeeld. En waar kan je stage lopen? Hoeveel kost het? Op al die vragen krijg je daar een pasklaar antwoord. Daarnaast krijg je meer uitleg over wat de taken van een animator zijn op het speelplein.

Speelpleinanimator worden kan trouwens zowel met een attest van (hoofd)animator als zonder zo’n attest. Ook je stagetraject om animator te worden kan je bij speelpleinwerking ’t Wrikkelgat doorlopen.

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure om op het speelplein te staan tijdens de paasvakantie of zomervakantie is intussen uit de startblokken geschoten. Je kan via deze digitale weg solliciteren: https://www.kortemark.be/eloketdetailv2.aspx?id=111. Meer info krijg je bij Merlijn van de jeugddienst in de burelen in De Beuk in de Torhoutstraat.

op 20 januari
Nieuwsoverzicht
animator