Gemeente Kortemark

Nieuwe reeks van Start To Run komt eraan

Denk je al langer dat het tijd is voor meer beweging, maar kom je er niet toe? Dan is Start To Run absoluut iets voor jou! Met het Start To Run-programma kan iedereen, ongeacht leeftijd en beschikbare vrije tijd, op amper tien weken tijd een aanvaardbare conditie opbouwen.

Start To Run heeft de bedoeling om te starten van 0 en in de periode van 10 weken te komen tot een half uur ononderbroken lopen (joggen). De vorige sessies hebben aangetoond dat dit zeker te verwezenlijken is. Vermoedelijke startdatum van nu al de elfde reeks wordt donderdag 9 april. Dan wordt er gedurende 10 donderdagen gelopen, tot en met 11 juni, telkens om 19.30 uur aan het wachtbekken in de Krekemeersen.

Minstens met 20

Let wel: de reeks gaat alleen maar van start bij minstens 20 ingeschreven deelnemers. Deelnemen kost 10 euro, een bedrag dat je via je ziekenfonds kunt terugkrijgen. Bezorg ons daarvoor bij het begin van de sessie het attest van je ziekenfonds en je krijgt het op het einde van de reeks ingevuld terug mee naar huis.

Inschrijven doe je via https://webshop.kortemark.be, telefonisch op 051 56  61 08 bij de sportdienst of via mail naar reservaties@kortemark.be. Contante betaling wordt niet aanvaard.

op 07 januari
Nieuwsoverzicht
start to run