Gemeente Kortemark

Stickers voor afvalzakken MIROM vanaf maandag 2 december te koop

Vanaf 1 januari 2020 verhoogt MIROM de prijs naar 1,70 euro voor een grote restafvalzak en 0,85 euro voor een kleine. Tot 1 maart kan je nog gebruik maken van de huidige afvalzakken. Daarna ben je verplicht om die oude afvalzakken te voorzien van een sticker, anders worden ze niet opgehaald.

De verkoop van deze stickers start vanaf 2 december. Ze zijn te koop in het gemeentehuis (Stationsstraat 68), op het recyclagepark (Den Triangel 11) en in De Roende (Hospitaalstraat 31) in Kortemark. Een volledige sticker wordt gebruikt voor de grote afvalzak en een halve sticker voor de kleine afvalzak. De huidige afvalzakken kunnen nog tot het einde van dit jaar aangekocht worden in de normale verkooppunten van MIROM (niet in gemeentehuis, noch in De Roende).

Je betaalt 40 cent voor een sticker voor een grote afvalzak en 20 cent voor een sticker voor een kleine afvalzak. De stickers worden verkocht tot eind 2020.

De stickers dien je pas te gebruiken vanaf 1 maart 2020. Oude zakken met een afvalsticker worden nog opgehaald tot 31 december 2021.

PMD-zakken

Voor de PMD-zakken komt er een nieuwe opdruk en is er ook een kleine prijsaanpassing (0,15 euro i.p.v. 0,125 euro), maar de oude PMD-zakken blijven gewoon geldig.

op 29 november
Nieuwsoverzicht
stickers zakken