Gemeente Kortemark

Spring mee op de kar van Kortemark Kriebelt!

Voortaan is Kortemark ook actief op Instagram. Toch is het niet de bedoeling om daar een doorslagje te maken van de berichtgeving die ook op Kortemark.be en op de gemeentelijke Facebookpagina terug te vinden is. De Instagrampagina 'Kortemark Kriebelt' - begin hem zeker te volgen als je dat nog niet zou doen - is er voor en door het verenigingsleven.

Er leeft wel wat in onze gemeente en er valt minstens even veel te béleven. En dat mag geweten zijn. Sommige evenementen zie je passeren op de sociale media, andere blijven onder de radar. Niet elke vereniging is actief op 'de socials', niet elke vereniging organiseert frequent genoeg om die 'socials' vaak genoeg te kunnen voeden.

Daarvoor is er nu dus Kortemark Kriebelt: met jouw vereniging kan je deze pagina enkele dagen - tot een week - als het ware 'adopteren', je erover ontfermen. Je krijgt de kans om je aankomende activiteit op een originele en frisse manier in de kijker te zetten via leuk beeldmateriaal (de medewerkers met de laatste voorbereidingen, een ultieme vergadering, sleuren met nadarhekken, maar ook het feest zelf, de ambiance, en zelfs de opkuis met de diehards), op een pagina waar je ook de al aanwezige groep volgers (opgebouwd door je voorgangers) kunt aanspreken en zo dus een nog ruimer publiek bereikt. Kortemark Kriebelt zal klein, van 0, beginnen, maar zal gestaag aangroeien.

De communicatiedienst stelt de kalender voor deze pagina samen, maar het staat elke vereniging of zelfs individu vrij om een voorstel in te dienen. Dat kan via communicatie@kortemark.be. Niet twijfelen, doen!

op 26 juni
Nieuwsoverzicht
Kortemark Kriebelt