Gemeente Kortemark

Landschapsfonds Westhoek steunt jouw groen project

Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot 5.000 euro bij aan jouw crowdfundingscampagne voor een groen initiatief in en nabij je dorp of buurt. Heb jij een voorstel of zit je op een idee te broeden? Een buurttuin uitbreiden, een groen speelelement om de hoek, een vlindertuin aanleggen, een boomgaard of klein bosje aanplanten…? Meld je voor zondag 25 augustus aan en maak kans op een bijdrage tot 5.000 euro.

Hoe ga je aan de slag?

  1. Maak een campagnepagina aan voor 25 augustus 2019.
  2. Binnen de week krijg je feedback van het Regionaal Landschap Westhoek. Zij geven, waar nodig, nog wat tips om je initiatief te verfijnen.
  3. Op dinsdagavond 3 september woon je samen met de andere deelnemers een workshop bij om vlot en efficiënt je crowdfundingscampagne op te zetten. Bij crowdfunding spreek je je eigen netwerk aan om te investeren in jouw project.
  4. Uiterlijk 15 september beslist de jury of je al dan niet een bijdrage vanuit het Landschapsfonds Westhoek ontvangt.
  5. Vanaf oktober loopt de crowdfunding. Wanneer je alle centen verzameld hebt, kun je met jouw groen initiatief aan de slag!

Interesse of benieuwd naar eerdere succesvolle projecten? Lees alle info via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds of contacteer het Regionaal Landschap Westhoek via nele.saint-germain@rlwesthoek.be of 0471 42 22 09.

Het Landschapsfonds Westhoek is een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek, de provincie West-Vlaanderen, het Streekfonds West-Vlaanderen en het crowdfundingsplatform Voor je Buurt. Het heeft de steun van het Agentschap voor Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij.

op 14 juni
Nieuwsoverzicht
Heb jij ook een project in gedachten?