Gemeente Kortemark

Belevingswandeling Vrouwenhillewal + workshop radiësthesie

De cultuurdienst van Kortemark organiseert zondag 23 juni, in samenwerking met de Academie voor Radiësthesie Kortemark, een belevingswandeling op de site Vrouwenhillewal. Deze site, met ingang naast de Steenstraat 83 in deelgemeente werken, is een plaats vol symboliek, waar de sporen van onze voorvaderen nog tastbaar zijn. Ook de omgeving rond de site staat vol symbolen waarvan de betekenis ons langzaam maar zeker zou durven te ontglippen.

Reden genoeg dus om een bezoek aan de Vrouwenhillewal en een wandeling doorheen de omgeving rond de site te organiseren en op zoek te gaan naar de betekenis van de vergeten symbolen en rituelen die ons landschap rijk is. Aansluitend op de wandeling volgt nog een workshop radiësthesie, waarbij de deelnemers zelf met een wichelroede aan de slag mogen.

Deze activiteit, die loopt van 14 tot 17 uur, is gratis mee te maken maar je dient wel vooraf in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt. Info en inschrijvingen via https://webshop.kortemark.be of op 051 56 61 08.

op 14 mei
Nieuwsoverzicht
De Vrouw Hille Wal