Kaarten voor Kermisfeesten in De Kouter gaan in verkoop

13
jul
2022

Kortemark kan bij het einde van deze zomervakantie weer kermissen. De foorkramers geven partij, er is een rommelmarkt en er wordt als vanouds gekoerst. In de marge zijn er ook de optredens voor de senioren in OC De Kouter, een initiatief vanuit het Sociaal Huis, de gemeente, het lokaal dienstencentrum en de seniorenadviesraad.

Op dinsdag 30 augustus zijn de inwoners van alle deelgemeenten welkom, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde, De Bottelarij en Sint-Jan de Deo. Op woensdag 31 augustus is het dan de beurt aan de inwoners van Kortemark, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde en de Bottelarij.

Programma

De shownamiddag begint telkens om 14 uur. Op het programma staan een showrevue met Eddy Herman, het showballet Showcase, en optredens van Margriet Hermans en het stijlvolle goochelduo Alfred & Trix.

Tickets

Alles vindt plaats in OC De Kouter in de Ichtegemstraat 2A, kaarten kosten standaard 2 euro. Je kunt ze kopen aan het onthaal in De Roende of het lokaal dienstencentrum De Wimperlinde (beiden in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark) of bij de verantwoordelijken van de verschillende seniorenverenigingen.

Kaarten kunnen gekocht worden tot en met dinsdag 23 augustus.


Contact informatie