Kaarten voor Kermisfeesten in De Kouter te koop vanaf 01/07

25
jun
2024

Kortemark kan bij het einde van deze zomervakantie weer kermissen. De foorkramers geven partij, er is een rommelmarkt en er wordt als vanouds gekoerst. In de marge zijn er ook de Kermisfeesten: optredens voor de senioren in OC De Kouter. Dat is een initiatief vanuit het Sociaal Huis, de gemeente, het lokaal dienstencentrum en de seniorenadviesraad.

Op dinsdag 27 augustus zijn de inwoners van Kortemark, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde en de Bottelarij aan de beurt.

Op woensdag 28 augustus zijn alle deelgemeenten welkom, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde, De Bottelarij en Sint-Jan de Deo.

Programma

De shownamiddag begint telkens om 14 uur. Op het programma staan een showrevue met Paul Bruna & Het Showballet en een optreden van Lindsay.

Kaartenverkoop

Alles vindt plaats in OC De Kouter in de Ichtegemstraat 2A, kaarten kosten 2 euro. Je kunt ze kopen vanaf maandag 1 juli aan het onthaal in De Roende of het lokaal dienstencentrum De Wimperlinde (beiden in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark) of bij de verantwoordelijken van de verschillende seniorenverenigingen.

Kaarten kunnen gekocht worden tot en met woensdag 21 augustus.

Meer info bij onthaal@kortemark.be


Contact informatie