Gemeente Kortemark

Cultuur

Ook dit seizoen zijn we van plan om je van je sokken te blazen met intieme concerten, geniale familievoorstellingen, fantastische filmavonden, uitzonderlijke lezingen… en theater van de bovenste plank! Uiteraard gebeurt dit alles in een volledig coronaproof kader. We hebben daarvoor een eigen protocol uitgewerkt, dat kan je hier terugvinden. Specifiek voor een filmbezoek gebruik je dan weer dit protocol.

Het belooft een spannend seizoen te worden. We raden je dan ook aan om zo veel mogelijk onze digitale kanalen te volgen, in het bijzonder onze Facebookpagina. Daar vind je de meest recente informatie terug en kan je ons gemakkelijk bereiken.

Ons programma staat hier online. We doen ons best om alles zoals gepland te laten doorgaan binnen de huidige maatregelen.

#samentegencorona
  • We kunnen niet wachten om jullie terug te ontvangen! We hebben alles in het werk gesteld om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen: een uitgekiend circulatieplan, mondmaskers, uitmuntende poetsdames die alles gedesinfecteerd krijgen en natuurlijk voldoende alcoholgel. We willen jullie, onze bezoekers, dan ook vragen om alle maatregelen goed op te volgen, zo kunnen we samen blijven genieten van cultuur binnen onze muren!
  • We doen een warme oproep om zoveel mogelijk online te bestellen maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Daarom zijn de nodige maatregelen genomen om jullie nog steeds veilig aan de balie te kunnen ontvangen om tickets te kopen.
  • Dit seizoen is er geen stoelkeuze en zijn er alleen ongenummerde plaatsen zodat de veilige afstand gewaarborgd is. Je krijgt een plaats toegewezen in de zaal bij het binnenkomen. Wij werken rij per rij: de eersten die binnenkomen zitten vooraan, enz.
  • Ons programma is onder voorbehoud n.a.v. eventueel veranderende coronamaatregelen. In geval van annulering van een voorstelling, worden tickethouders gecontacteerd en worden tickets terugbetaald.

Contactgegevens dienst

Cultuur

Torhoutstraat 9

8610 Kortemark

Tel. 051 56 61 08
medewerkers

Openingstijden dienst

VANWEGE CORONAMAATREGELEN VOORLOPIG ENKEL NOG OP AFSPRAAK

Iedere dag van 9 tot 12 u.

Relevante informatie